Kontakt

Kläppaåsen Entreprenad AB - KEAB

Kontaktpersoner

 

 

 

Ulrika H Persson

Ägare, grundare, VD.

linkedin.com/in/ulrikap

070-610 31 00

info@klappaasen.se

 

Ulrika är uppväxt inom åkeri- och entreprenadbranschen. Morfar var bland de första som hade lastbilar i Ljusdal i början på 1900, Pappa Rune skaffade i början av sjuttiotalet och Ulrika skaffade sin första egna lastbil 2008. Sedan har det ramlat på med hjullastare, grävlastare, bandgrävare, minigrävare och några lastbilar till. Just nu har vi en lastväxlarbil för att kunna flytta runt maskinerna till våra egna jobb runt om i landet.

 

Ulrika bor i Ljusdal (Kläppaåsen sedan 1996) med sambo. Har jobbat inom transport och service sedan 1997. Är utbildad maskinförare, diplomutbildad på små avloppsanläggningar, och har vidareutbildat sig till arbetsledare med inriktning väghållning på IUC i Stockholm. Även om hon fortfarnde gillar att vara med ute på fältet ibland, och rycker in både som spadgubbe och förare lite då och då, har hon börjat lämna över ansvaret på plats ute på jobben till Henrik. Han planerar och sköter därför mycket av det praktiska, såsom startdatum, beställningar och leveranser av mtrl, osv. Ulrika ägnar sig istället mycket åt yrkesutbildningar och affärsutvecklingsprojekt idag.

Kontaktpersoner

 

 

 

Henrik Eriksson

Arbetsledare, grävmaskinist.

070-634 81 23

 

Henrik har ca 10 års erfarenhet av branschen. Han har varit med på åtskilliga, ja hundratals grundjobb, och kan jobben vi utför åt Älvsbyhus utan och innan. Jag slår vad om att han kan rabbla diagonalmåtten på husen utantill om du väcker honom mitt i natten. Han är diplomutbildad på små avloppsanläggningar, innehar stenspräckarutbildning, och är också mycket duktig på att köra grävmaskin . Han sköter mycket av det praktiska ute på jobben, planerar och schemalägger, beställer material och ser till att leveranser sker i tid, osv. så att allt flyter på bra.

 

 

Henrik bor i Färila tillsammans med sambo och tre små söner. Han jobbar hårt under veckorna för att få åka hem till familjen på torsdag kväll. När han inte leker med barnen eller fixar på huset, så gillar Henrik att fiska och vara på familjens ö i Storsjön, för att umgås och beroende på årstiden åka båt eller skoter. Han är också en hejare på att laga mat när han vill.

 

 

 

 

Robin Halvarsson

 

Yrkesarbetare

 

 

 

 

Ibland vandrar de på stadens gator som vanliga män... (gammalt djungelordspråk ;)

Copyright © 2014 All rights reserved